Porin Lukko Oy

Porin Lukko Oy

· Yhteystiedot
· Yritys
· Toimintatapa
· Palvelut
· Ajankohtaista
· Palaute

Ovi- ja porttiautomatiikka

OviautomatiikkaAutomatisoitu ovi mahdollistaa mukavan ja esteettömän kulun ja usein se voidaan rakentaa jopa vanhaan oveen tai porttiin. Sitä voidaan ohjata monilla eri laitteilla, joten automatiikka integroituu hyvin muihin taloteknisiin järjestelmiin. Oviautomatiikka sopii moniin käyttötarkoituksiin sekä erilaisille käyttäjille. Meiltä löytyy kattava valikoima koneistoja lähes kaikkiin oviin.

Saranaovikoneistot soveltuvat pieniin liikennemääriin, koska ne toimivat suuren liikeradan takia hitaasti. Ovet on hyvä varustaa turvasensoreilla, jotka estävät oven törmäämisen käyttäjään. 

OviautomatiikkaSuurissa käyttäjämäärissä liukuovi on ainoa toimiva, energiataloudellinen ja turvallinen ratkaisu. Paniikkitilanteessa liukuovet kääntyvät poistumissuuntaan kuten tavalliset ovet, mahdollistaen nopean poistumisen. Tämä on välttämätöntä suurissa kokoontumis- ja myymälätiloissa. Kysy meiltä näistä ratkaisuista.

 

Ajoneuvoliikenteen porttiratkaisut ja niiden automatisointi kannattaa suunnitella huolella. Sääolosuhteet ovat meillä vaihtelevia, joten koneistojen mitoituksessa sekä turvalaitteiden valinnassa pitää tämä huomioida.    

 

 

Porin Lukko Oy
Dynamic Solutions