Porin Lukko Oy

Porin Lukko Oy

· Yhteystiedot
· Yritys
· Toimintatapa
· Palvelut
· Ajankohtaista
· Palaute

Rikosilmoitinjärjestelmät

RikosilmoitusjärjestelmätHälyttimien ensiaskeleet koettiin meillä 80- luvun alussa laitteilla, jotka olivat lähes ”jääkaapin” kokoisia ja ilmaisintekniikaltaan alkeellisia. On paljon perusasioita, jotka pätevät vielä tänäänkin, vaikka tekniikka ja design ovat muuttuneet. Käytön helppouteen on myös kiinnitetty enemmän huomiota nykyisissä laitteissa.

INTEGRA keskukset soveltuvat kotiin, konttoriin, teollisuuteen ja kaupan alalle, myös ase-, alkoholi- ja kulta-alanliikkeisiin. Kaikki keskukset on hyväksytty Suomessa korkean ja erittäin korkean suojaustason kohteisiin.

INTEGRA on markkinoiden monipuolisin ja joustavin rikosilmoitin, jonka asennettavuus ja käytettävyys ovat omaa luokkaansa. Siihen voidaan integroida myös kulunhallinta- ja kiinteistövalvontaosia. Sen käyttö ja hallinta on yksinkertaista, käytitpä sitten koodilla, tagilla, kauko-ohjaimella tai etänä.

INTEGRA on edullinen, koska keskusmalleja on useita ja ne ovat modulaarisia, joten voit täydentää ja laajentaa sitä moduuleilla ja korteilla.

INTEGRA on kehitetty vaativille asiakkaille ja siksi siinä on:
- riittävästi teksti-, puhe- ja digitaaliviestejä (GSM/GPRS-reititin)
- riittävästi langallisia ja  langattomia silmukoita, myös osoitteella 
- riittävästi käyttäjäkoodeja
- riittävästi silmukkaryhmiä, ajastimia ja muistia (22527 tapahtumaa)
- riittävä hyväksyntä: EN50131-3 luokka 3
- TCP/IP moduuli, mediamuunnin valokuituun, audiolaajennusmoduuli yms.

Keskuspuhdistamo
Porissa on kuuden kunnan yhteinen puhdistamo. Sen kapasiteetti riittää neljännesmiljoonalle käyttäjälle, joten laitoksen koko on suuri. Rakennusten pitkät etäisyydet ja häiriöllinen ympäristö olivat haaste tekijöille ja järjestelmille.

Rikosilmoitinjärjestelmä tehtiin hajauttamalla INTEGRA-keskukset kentälle. Alakeskukset yhdistettiin valmistajan omilla mediamuuntimilla valokuidun kautta toimivaksi järjestelmäksi.

RikosilmoitusjärjestelmätSenioriasuntola
Vaskikodit Tampereella on uudenaikainen senioreille tarkoitettu asuinkiinteistö, jossa on 96 omistusasuntoa. Asunnot on suunniteltu ikääntyvän ihmisen tarpeita ja elämänmukavuutta ajatellen.

Asukkaiden turvallisuudesta huolehtii INTEGRA ja jokainen asunto on varustettu palo- ja murtoilmaisimin. Asukkaat hallitsevat itsenäisesti oman huoneistonsa turvallisuutta. 

Lisätietoja valmistajan sivuilta » www.satel.pl


Ajax turvajärjestelmät

Ajax turvajärjestelmä
Lue lisää

 

 

 

Porin Lukko Oy
Dynamic Solutions