Porin Lukko Oy

Palvelut yksityisille

· Henkilöturvallisuus
· Omaisuudensuojaus
· Palvelut

Helat ja ovivarusteet

kahvoja_seinalla2.JPGTule meille valitsemaan tyyliisi sopivat helat.
Saat luonnollisesti kaikki oveen tulevat tuotteet pintakäsittelyltään yhdenmukaisina ja kaikki lukot haluamallesi avaimelle tai uudelle turvatasolle.

Meillä voit kokeilla miltä ne tuntuvat!Poistumistie
Nykyaikaiset poistumisteiden kahvat (standardi EN 179) ja vetimet ovat muotoilultaan sellaisia, että niihin ei jää vaatteista kiinni hätätilanteessa poistuttaessa

UUSI STANDARDI HÄTÄPOISTUMISEEN

Uudet EN1125 ja EN179 standardit tulevat muuttamaan rakennusten paniikki- ja poistumisreittiovien lukitus- ja heloitusratkaisuja. Standardien tehtävänä on varmistaa ihmisten mahdollisuus poistua turvallisesti kaikissa tilanteissa. Nämä vaatimukset koskevat koko oviympäristöä ja kaikki tuotteet on testattava aina kokonaisuutena sekä tarkastettava määrävälein valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Muutos tuo poistumis- ja paniikkioviin avaamista helpottavan työntölevyn tai poikittaispuomin. Tällainen ovi aukeaa suuren ihmispaineen alla helpottaen poistumista. Tuotteet soveltuvat hyvin myös liikuntarajoitteisille tai vanhuksille. Pyydä lisätietoja tuotteiden sopivuudesta eri oviratkaisuihin.

Liukuovissa vastaava avautuminen toteutetaan ns. paniikki-saranoinnilla.

Poistumispuomi
Kuvassa vahvan poistumistien vaatimukset täyttävä puomi, joka avautuu hätätilassa helposti.

 

 

Porin Lukko Oy
Dynamic Solutions