Porin Lukko Oy

Palvelut yksityisille

· Henkilöturvallisuus
· Omaisuudensuojaus
· Palvelut

Helat ja ovivarusteet

kahvoja_seinalla2.JPGTule meille valitsemaan tyyliisi sopivat helat.
Saat luonnollisesti kaikki oveen tulevat tuotteet pintakäsittelyltään yhdenmukaisina ja kaikki lukot haluamallesi avaimelle tai uudelle turvatasolle.

Meillä voit kokeilla miltä ne tuntuvat!

Dorma helat »
Abloy helat »

puomi

UUSI STANDARDI HÄTÄPOISTUMISEEN

Uudet EN1125 ja EN179 standardit tulevat muuttamaan rakennusten paniikki- ja poistumisreittiovien lukitus- ja heloitusratkaisuja. Standardien tehtävänä on varmistaa ihmisten mahdollisuus poistua turvallisesti kaikissa tilanteissa. Nämä vaatimukset koskevat koko oviympäristöä ja kaikki tuotteet on testattava aina kokonaisuutena sekä tarkastettava määrävälein valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Muutos tuo poistumis- ja paniikkioviin avaamista helpottavan työntölevyn tai poikittaispuomin. Tällainen ovi aukeaa suuren ihmispaineen alla helpottaen poistumista. Tuotteet soveltuvat hyvin myös liikuntarajoitteisille tai vanhuksille. Pyydä lisätietoja tuotteiden sopivuudesta eri oviratkaisuihin.

Liukuovissa vastaava avautuminen toteutetaan ns. paniikki-saranoinnilla.

EXIT- ratkaisut »

PÖPÖJÄ TAPPAVA VEDINMALLISTO

Abloy ActiveAbloy on tuonut markkinoille antimikrobisen helamalliston. Sen avulla taudinaiheuttajien kulkeutumista painikkeiden, vetimien ja muiden helojen kautta kädestä toiseen voidaan vähentää merkittävästi. Pinnoite tuhoaa yli 99 % yleisimmistä mikrobeista ja tehoaa myös hengenvaaralliseen sairaalabakteeriin. Pinnoitteen vaikutus myös viruksiin on parhaillaan tutkittavana.

Abloyn antimikrobinen helasarja on alun perin kehitetty terveydenhuollon, vanhustenhuollon, päiväkotien ja laboratorioiden tarpeisiin. Mikrobeja torjuva ominaisuus on paikallaan myös virastoissa, kouluissa ja muissa julkisissa tiloissa, joissa liikkuu paljon ihmisiä.

Lisää tuotteesta »

 

 

Porin Lukko Oy
Dynamic Solutions