Porin Lukko Oy

Palvelut yksityisille

· Henkilöturvallisuus
· Omaisuudensuojaus
· Palvelut

Lukkoseppämestarin ja järjestelmäasiantuntijoiden palvelut

Riippumatta rakennuksen käyttötarkoituksesta on tärkeää, että kaikki määräykset myös turvallisuudessa toteutuvat.
Oviin ja kulkureiteille keskittyy paljon tekniikkaa ja ovella on monta roolia, mutta turvallisuuden kannalta vain kaksi tehtävää – nekin vastakkaisia; estää ja hidastaa murtoa, mutta hätätilanteessa mahdollistaa nopea poistuminen. 

PohjapiirrosTunnemme talotekniikan eri järjestelmät ja asiantuntijamme ymmärtävät miksi poistuminen tulisi rakentaa aina kokonaisuutena. 
Jokaisen järjestelmän on tuettava yhteistä tavoitetta eli rakennuksessa olevien ihmisten turvallista poistumista. Tässä tapahtumassa oven vaikein rooli on palo-osastointi.
Siinä ovelle asetetaan tiiveyden ja lämmönkeston lisäksi vaatimuksia myös salpautumisessa. Palonsulkujärjestelmällä varustettu ovi sulkeutuu automaattisesti pidätellen savua ja mahdollistaen ripeän poistumisen.
Tätä osastoivaa järjestelmää voidaan hyödyntää myös aseellisessa uhkatilanteessa, jolloin ovet lukittuvat napin painalluksella. 

Rakensitpa kotia, yritystä tai julkista kohdetta, tarvitset jämäkkää yhteistyökumppania, joka tukee tavoitettasi turvallisemmasta huomisesta.

Kokonaisvaltainen suunnittelu etukäteen on vaan helpompaa ja edullisempaa... Lue lisää

 

 

 

Porin Lukko Oy
Dynamic Solutions