Porin Lukko Oy

Palvelut yrityksille

· Henkilöturvallisuus
· Omaisuudensuojaus
· Palvelut

Henkilöturvajärjestelmät

PÄÄLLEKARKAUS TAI UHKAAVA TILANNE
HenkilöturvaYrityksissä, virastoissa ja laitoksissa pitäisi fyysisillä rakenteilla hienotunteisesti estää ulkopuolisten valvomaton liikkuminen kaikkialle. Nykyiset ratkaisut ovat tarvittaessa myös tyylikkäitä (Dorma Manet) ja äänettömiä ja antavat hyvän kuvan vieraille. Pakotiet viereisiin huoneisiin tai auki pidettävät väliovet saattavat rauhoittaa tilannetta. Kalusteiden ja irtotavaran sijoittelua kannattaa myös miettiä.

Kiireellisen avun kutsumiseen voidaan käyttää rikosilmoittimeen tai kulunvalvontaan liitettyjä kytkimiä. Nämä voivat sijaita kalusteissa tai langattomana taskussa. Langattomissa suurissa järjestelmissä apua tarvitsevan sijaintitieto on tärkeä. Ota yhteyttä, niin mietimme yhdessä minne ja miten hälytykset tulisi siirtää.

Suurissa julkisissa kohteissa kuten kouluissa ja hoitolaitoksissa voidaan sulkea auki olevat osastoivat palo-ovet kauko-ohjatusti yöaikaan tai uhkatilanteessa. Autamme oikean ratkaisun löytymisessä.

MUISTIHÄIRIÖISEN KULUNVALVONTA
Oviin ja hisseihin voidaan rakentaa järjestelmiä jotka estävät niiden käytön muistihäiriöiseltä. Hälytys voidaan siirtää langattomasti eri kutsujärjestelmiin tai puhelimiin. Samaa tekniikkaa voidaan hyödyntää laitoksissa ja kotona. Tähän siirrettävään informaatioon voidaan lisätä kamerakuva.

Turvatuttu
TurvatuttuTurvatuttu on pienikokoinen, luotettava ja helppokäyttöinen laite. Kahdensuuntainen puheyhteys ja paikannustoiminto luovat turvaa koulumatkalle, lenkille, retkelle tai marjametsään. Missä ikinä liikutkin on tuttu ihminen napinpainalluksen päässä.

Lue lisää »

 

 

Porin Lukko Oy
Dynamic Solutions